Filmtips: Jakten

Filmen Jakten gikk på kino for snart et år siden, og har for lengst kommet på dvd. Har du ikke sett den ennå, bør du seriøst vurdere å gjøre det! Ja, den er vond, men likevel utrolig bra. Og Mads Mikkelsen skuffer på ingen måte. Noen ganger må man se en film som røsker litt tak i deg, og som sitter i lenge etter. Dette er en av dem!

I kveld kan den også vinne en Golden Globe-pris i kategorien beste utenlandske film. Heia!

Jakten

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Film og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s