BRA DAMER! Uke 2: Linda Wickmann

For et par dager gikk det ut pressemelding om at Linda Wickmann (38) fra og med 1. januar har blitt ny, ansvarlig makeupartist for Max Factor Norge. Noe jeg mener virkelig er et kupp for dem! Om ikke jeg tar helt feil, betyr det at hun tar over jobben til Jan Thomas. Jeg har dessverre aldri selv hatt gleden av å jobbe med Linda, men vet bare at alle jeg kjenner i bransjen skryter veldig av henne. Ikke overraskende, siden hun har bygd seg opp en imponerende CV fra hun i 1999 ble uteksaminert som makeupartist ved Westminster College i London. Etter dette ble hun flere år boende i London, hvor hun startet sin karriere som makeupartist og stylist. I dag har Linda base i Oslo, men reiser stadig verden rundt på spennende oppdrag, enten det er for motemagasiner, kampanjeshoot eller reklamejobber. Hun har også i flere sesonger vært makeupansvarlig under Oslo Fashion Week og Moods of Norway-visningene. For ikke å glemme at hun jevnlig jobber tett med kjente navn som Maria Mena, Lise Karlsnes, Marion Ravn og Lene Marlin, bare for å nevne noen.

Jeg sier bare heia Linda! Heia bra damer!

Linda!

(Foto: Max Factor)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bra damer!, Skjønnhet og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s