Stylinghjelpen, del 2

Beklager så mye den elendige oppdateringen her inne om dagen!! 😦 Har så mye på hjertet. Men ble slått rett ut av et forkjølelsesvirus i forrige uke og lå rett ut. Og da ble jeg jo bakpå med absolutt alt. Men nok om det. I’m back!

Nå tenkte jeg å fortsette med noen superenkle stylingtips som aldri blir feil, og som er perfekt å ha i bakhånd den dagen du ikke har noe å ha på deg. Eller i hvert fall føler at du ikke har det. Men tro meg, noen av disse har du garantert i garderoben allerede!

STRIPER + JEANS

3859004800_2_2_1Lindex__(Foto: J. Crew og Lindex)

En tidløs klassisker og kombinasjon som aldri går av moten, nemlig en stripete genser og dine favorittjeans. Ønsker du å pimpe opp antrekket, kan du jo ta på et par pumps, kanskje i rødt, for en spennende vri!

KARDIGANSETT

2016feb-walwayslist-twinset(Foto: J. Crew)

Et fin kardigan i en frisk farge, er superbehagelig og elegant. Bruk det sammen med en behagelig bukse eller jeans, og gjerne i kombinasjon med en matchende topp inni for en fin helhet. For en sporty vri, kan du jo kombinere det med noen klassiske tøysko.

LYSEBLÅTT + JEANS + SLANGESKINN

410x550_slim-1.png

(Foto: Kappahl)

Dobbeldenim er veldig hot om dagen. Altså denim både oventil og nedentil. Men dersom du ønsker et alternativ til den litt tykke denimskjorta, finnes det mange etterligninger om dagen. Nemlig lyseblå skjorter i tynnere og lettere materialer, som gjør seg godt sammen med mørkere jeans for en spennende kontrast. Ønsker du å rocke opp antrekket en smule, kan du kombinere med et par frekke pumps av noe slag. Slik som disse med slangeskinnsmønster.

SORT + HVITT

ells_0140016_16151.jpg

(Foto: Ellos)

Nok en gjenganger som alltid funker! Denne våren er den sort/hvite-kombinasjonen tilbake for fullt. Velger du et helhvitt antrekk i form av en hvit slengbukse og t-skjorte med en sort blazer utenpå, er du både avslappet og stilig på samme tid.

RUTER

2016feb-walwayslist-gingham(Foto: J. Crew)

Ruter er et annet mønster som stadig dukker opp, i alle mulige kombinasjoner. Denne sesongen er de 60-tallsinspirert gingham-rutene her igjen. Tenk Brigitte Bardot, og kombiner gjerne med noen capribukser eller høyvannsbukser når det blir litt varmere i været.

BOMEBERJACKET

ells_0139830_M_16160.jpg

(Foto: Ellos)

Nok et avslappet hverdagsantrekk, som er superenkelt. Nemlig en T-skjorte og jeans med bomberjakke utenpå. Bomberjakken kommer vi forøvrig også til å se mye til utover. En perfekt overgangsjakke utover våren. Og litt mer uformell enn den klassiske trenchen, som for øvrig også hadde vært super til dette antrekket.

KIMONO + JEANS + HATT

73450967601.jpg(Foto: Gina Tricot)

Kimonoen er superhot akkurat nå, og trenden fortsetter for fullt utover våren og sommeren. Her i en litt mer bluseaktig variant i kombinasjon med jeans, og en hatt på toppen som setter prikken over i-en. Love it! ❤

STRUKTUR

201602feb-lwl-img2.jpeg(Foto: J. Crew)

Et ensfarget antrekk trenger ikke være kjedelig. Hemmeligheten ligger i å mikse forskjellige strukturer, slik at helheten likevel blir dynamisk. Ønsker du likevel å bryte litt, kan du gjøre det med tilbehør i form av en veske, sko eller store øredobber i en annen farge.

4 kommentarer

 1. Tusen takk for supre tips. Jeg likte spesielt godt antrekket med hvite bukser/tshirt og svart jakke. Ang antekk med bomberjakke: kan det være en feil der? Ellos han ingen jakke som den på bildet. Jeg skulle veldig gjerne ha kjøpt den jakken. Kan du pls hjelpe?
  Hilsen Hilde

  Liker

  • Hei Hilde! Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding. Joda, bildet er definitivt fra Ellos, men nå fant jeg ikke jakken der jeg heller. Ville være veldig synd om de bruker en jakke på bildet som ikke er fra dem, selv om de jo også representerer mange flere merker etter hvert. Og ikke bare sitt eget merke. Det er selvfølgelig alltid en mulighet for at noe har blitt utsolgt, og da beklager jeg veldig det. Håper du finner noe tilsvarende, siden mange kolleksjoner har bomberjacket i sine vårkolleksjoner. Lykke til! Vibekeklem 🙂

   Liker

 2. Kjempeflotte tips! Det er så greit å ha noen sånne idiotsikre «oppskrifter» i bakhånd for de dagene da man er skikkelig uinspirert 🙂

  Liker

  • Tusen takk, Karianne!! 🙂 Veldig dårlig med oppdateringer i det siste, men tiden har ikke strukket til. Men følg med, følg med! Nå får jeg litt mer tid fremover. Ha en fortsatt nydelig uke! Vibekeklem 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s