Norsk mote i Operaen!

Skjermbilde 2016-01-05 kl. 23.36.14Dagens gladnyhet var utvilsomt at det i dag ble avslørt at den neste moteuken (i februar) skal avholdes i Operaen. Jeg er superimponert over hva de bra damene på This Is Pr, med Ditte Kristensen i spissen, har fått til. Oslo Runway, som moteuken nå heter, vil utvilsomt være med på å gi norsk moteindustri et stort løft, og ikke minst øke folks bevissthet rundt norsk design. Et høyt hurra for det! ❤

Hele saken kan du lese på VG nett her.

(Foto: Screenshot fra saken på vg.no)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Gode nyheter, Mote, Norsk design og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s