Modne damer på cover!

Nylig landet svenske Femina for januar i bladhyllene, og coveret har allerede rukket å gjøre seg bemerket. På forsiden ser vi ingen ringere enn den norske modellen Velaug Skandsen (52). Grunnen til at forsiden vekker oppsikt, er at modellen er helt gråhåret. Tidligere helt utenkelig for et damemagasin. Men ting er heldigvis i endring, og forsiden har fått utrolig mye positiv omtale. Inni bladet er det også en utrolig lekker moteserie med den vakre modellen.

Jeg var så heldig å intervjue Velaug i forbindelse med en sak jeg skrev for Tara tidligere i år. Saken Grått er hot, handlet nettopp om de nye gråhårete yndlingene i motebransjen. Og hun kunne i den anledning bekrefte en økende etterspørsel etter godt voksne modeller.

Utrolig gøy å se at trenden brer om seg. Og at det faktisk ikke er noen motsetning mellom å være voksen kvinne, gråhåret og samtidig utrolig flott. Heia svenske Femina, og heia Velaug!

feminaomslag

Og når vi første er inne på temaet modne kvinner på cover. KK stil – som er et eget magasin under KK med damer 40+ som målgruppe, har forøvrig en tilsvarende forside på siste nummer som er ute nå. Modellen er dessverre ikke norsk, men signaleffekten trolig den samme.

KKstil4_COVERPRINT_4_0Inne i selve magasinet er det forøvrig en lengre motereportasje med norske damer i godt voksen alder, samt en sak om de gråhårete «nye» internasjonale yndlingene i motebransjen.

God stil kjenner ingen alder- og heia bra damer!! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s