Dropp slankekuren! Kle deg slankere!

Hallo, bra damer! Det har dessverre ikke blitt like ofte oppdateringer på bloggen som jeg skulle ønske, og det er jeg skikkelig lei meg for. Akkurat nå ser det ut til at jeg kan ha pådratt meg et virus på balansenerven eller noe, og da blir det litt begrenset med tid foran skjerm.

MEN jeg vil veldig gjerne dele med dere denne saken som jeg har uttalt meg om på Klikk Mote. Nemlig tipsene til hvordan du kan kle deg slankere. Helt genialt, spør du meg! For vet du hvordan du skal kle deg riktig, tør jeg påstå at du kan gå ned nesten en størrelse.

Hele saken finner du her!

Håper ellers dere nyter en deilig høst, mye dårlig vær til tross. Men desto større grunn til å kose seg inne med deilige supper, en god bok under et pledd, noe varmt og godt i koppen, en film eller tv-serie, og MASSE levende lys! (Hva som er digg med høsten skrev jeg også om i denne saken!)

Plutselig tilbake med mer!!! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s