Dokumentaren om Iris Apfel!

Til fredag skal jeg endelig se dokumentaren om Iris Apfel, verdens eldste stilikon på 94(!) år. Jeg digger denne dama, og har flere ganger tidligere nevnt henne på bloggen her. Et av sitatene fra filmen er dette komplimentet hun en gang skal ha fått:  ”You’re not pretty, and you’ll never be pretty, but it doesn’t matter. You have something much better. You have style.” Filmen vises i forbindelse med Oslo Fusion Film Festival, kl 17 på Cinemateket, fredag 18. september. Her en liten smakebit fra filmen:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s