Finnes ikke dårlig vær??

e5a920a74a52bf25638aaef74398d8ce

Hmfr!!! Er det flere enn meg som fortviler over den ganske så dårlige norske sommeren, eller? Etter stemningen på sosiale medier å dømme, er det ikke bare jeg som er en tanke frustrert. To ukers sommerferie i min hjemby Kragerø, sørlandets perle ifølge Edvard Munch, er i ferd med å renne ut i sanden. Bokstavelig talt!! For å toppe det hele, ble turen til Romsdalseggen også avlyst på grunn av dårlig vær. Vi ble enige om at det var ingen vits å karre seg opp til toppen uten å kunne nyte godt av den flotte utsikten, for den er jo tross alt en del av opplevelsen. Og jeg som hadde ligget i hardtrening med min personlige lille bootcamp og gledet meg så veldig. I stedet ble det spontantur til Göteborg, med et temmelig uheldig utfall. Et lite feiltrinn i botanisk hage, den litt mer offroadaktige naturdelen, endte med et delvis avrevet sideleddbånd i kneet! Så da sitter jeg her, da, med beinet høyt og i skinne. Fra toppturdame til nedturdame på en-to-tre!!!

Sommeren 2015, ass! (Eller … MY ASS!!!) Det var den sommeren det var så bratt!!!!!

De gode nyhetene er at jeg har hatt fryktelig god tid til å oppdatere meg på hva høsten har i vente, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på ny sesong. Høsten er tross alt en av mine favorittårstider, og jeg kan love deg, denne høsten blir alt annet enn kjedelig!! Det er bare å begynne å glede seg.

Plutselig tilbake med mer!! Skal bare trøstespise litt godis først …

Take care, vær gode med hverandre, og ha en fortsatt (forhåpentlig) god sommer!!! ❤

2 kommentarer

    • Åhhh, så heldig du er, Karianne!! Heldigvis kom sommeren og sola til Kragerø i går og i dag! Da ble det om ikke annet en fin-fin avslutning på ferien!! Ønsker deg en fortsatt nydelig ferie. God klem! 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s