Sommertips!

66c1296d4f543ebcc4d39b6c2f2cc1e6

For en knallgod idé!!! Om ikke annet, så går det jo an å starte med noen timer, en halv eller hel dag. Jeg er jammen ikke sikker på om jeg klarer det, men jeg liker tanken. Faktisk hadde jeg en slik morgen i Barcelona. Vi satte klokken på grytidlig, tuslet ned på stranden, så en helt magisk soloppgang, badet, og tuslet tilbake til hotellet. Ingen hadde klokker, mobiltelefoner, kamera eller noe som helst. En fantastisk følelse, som virkelig kan anbefales. Og et minne jeg kommer til å huske for resten av livet likevel! ❤

(Foto: Pinterest.com)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s