Bra damer i Tara!!!

Nå skjer det mye gøy om dagen, ass!! Først uttalte jeg meg som moteekspert på Klikk Mote i to bikinisaker de har laget for sommeren. En om hva slags bikini som passer din kropp, og en om hvilke trender som gjelder for sesongen. Disse finner du forøvrig her og her. Så dukket jeg opp i Kamille Puls for å si litt om hva lykke er for meg, og nå har jeg skrevet en stor sak for Tara som er ute nå. Saken heter Grått er hot, og handler om den stadig økende trenden med godt voksne damer i motebildet. Grått hår er ingen hindring, tvert om! For tiden kan det virke som at jo eldre, jo bedre, er mantraet som gjelder. For å illustrere dette har Tara valgt å bruke Anette Stai på coveret. Den tidligere supermodellen is still going strong, og tar fortsatt oppdrag som modell til tross for at hun faktisk har fylt 54 og har blitt bestemor! Bra damer! gjorde et intervju med henne i anledning hennes nye kleskolleksjon, Anette Stai Classic, som du kan lese mer om her. Hurra for bra damer i alle aldre!!! ❤

11709923_1018433564867334_7857973973603242660_o Siste nummer av Tara som er ute i butikk nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s