Trendspotting: Oransje!

Hola!!! Jeg overlevde Pyreneene, og jeg ble utrolig nok ikke avslørt! 😉 Mer om dette i et annet innlegg.

Jeg vet ikke om det var den sydlandske stemningen med de fineste appelsintrærne som inspirerte meg, men det er tydelig at oransje er riktig farge å bli sett med i sommer.

Her kommer forslag til hva du kan ha på, om du fikk lyst til å følge sommertrenden:

199MangoLedig strikkegenser fra Mango, kr 199. 

STYLINGTIPS! En oransje, ledig, litt hullete og luftig strikkegenser er superlekker over en denimshorts. Både de helt lyse variantene, men også de skikkelig blå.

HM149_Kort jumpsuit fra H&M, kr 149.     

STYLINGTIPS! Kjempefint plagg å ha på til og fra stranden. Hopp bare inn i noen kjippkjapper eller flip-flops, eventuelt noen andre fine sandaler. På hodet trenger du kun en stråhatt, og ferielooken er reddet.

         S0000007260759_F_W40_20150216133409

Kjole med drapering fra Lindex, kr 299. 

STYLINGTIPS! Enkel og fin kjole som kan dresses opp eller ned etter behov. Med noen høyhælte sko og noen lekre smykker, kan den kjapt brukes på sommerfesten. Eller om du liker å gå med kjole til hverdags. I så fall kan du gjerne bruke noen sandaler med kilehæl i strå eller tilsvarende til.

41043575_23Fotsidt skjørt fra Mango, kr 399.

STYLINGTIPS! Et fotsidt skjørt kan både skjule litt bleke ben, og samtidig være veldig elegant. Til hverdagsbruk kan du matche med bare en enkel, hvit singlet eller T-skjorte til, for en avslappet og fin look. Bare husk å ha høye nok sko under, slik at ikke kjolen blir subbende nedi bakken hele tiden. Etter en liten stund kommer du ikke til å se like stilig ut lenger.

6136042615_6_1_1Bomullsbukse fra Zara, kr 399.

STYLINGTIPS! En dressinspirert bukse med litt korte ben og press foran, hører med til mine favorittbukser. Jeg synes det kan være gøy å spille litt på kontraster, og for eksempel matche denne med en veldig enkel og nedpå overdel. Enten en lett strikkegenser, eller en enkel T-skjorte. Til dette enten pumps til penere anledninger, eller noen lavere sandaler til hverdagsbruk.HM_149V-genser fra H&M, kr 149. 

STYLINGTIPS! Som tidligere nevnt, passer en slik strikkegenser veldig bra sammen med en kort denimshorts. Men du kan selvsagt også bruke den sammen med en capribukse. Som går til litt under kneet. Gjerne i hvitt nå på sommeren. Eventuelt en veldig lys jeans som kan brettes opp nederst.

599_MangoBikini fra Mango, kr 599.

STYLINGTIPS! Husk å ta deg god tid når du velger deg bikini. Om du finner en som passer din fasong, vil både se bra ut, og føle deg mer vel også. Er du ikke så glad i vise altfor mye hud og kropp, kan du slenge en sarong utenpå når du beveger deg rundt på stranden. Alternativ ta på en shorts eller en lett kimono, som både er lekkert og som dekker deg litt mer til.

Mango_299

Topp med rysjer fra Mango, kr 199. 

STYLINGTIPS! En litt pen rysjetopp passer fint sammen med jeans, for et litt nedpå antrekk. Eller en pen dressbukse/smalt skjørt, for en mer elegant look.1216001070_2_5_1Spisse pumps med mellomhøy hæl og remmer fra Zara, kr 559. 

STYLINGTIPS! Disse superlekre skoene passer like bra til jeans som til en pen kjole eller skjørt. Om resten av antrekket er ganske nøytralt i fargene (for eksempelt helt hvitt eller helt sort), kan det være utrolig fint med noen lekre sko i en knallfarge for å bryte litt.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s