Nytt interiørblad!!

I forrige uke fikk jeg en gledelig nyhet servert på døren, nemlig det nye interiørbladet Hageliv & Uterom. Timingen var mildt sagt treffende, siden jeg i disse dager jobber med flere interiørsaker selv. Og som navnet tilsier, dette er bladet for deg som digger hageliv og pusle ute, nå som det går mot vår igjen. Hadde du sett hagen min akkurat nå, hadde du ledd deg skakk og tenkt at dette magasinet ikke er noe for meg. Men jeg må tilstå at jeg likevel elsker å lese om smarte tips og råd, og så kanskje, en vakker dag, er det min tur til å imponere. At halve hagen for tiden er gravd opp på grunn av noen kjipe rør, gjør jo ikke saken noe bedre. Men desto større grunn til å drømme seg bort…

Bladet ble lansert denne uken, og kan absolutt anbefales. Enten du har grønne fingre, eller skulle ønske du hadde det. Akkurat som meg! ❤

11070142_670307156406459_7943042230378813178_o

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s