Ny moTE!

I anledning den retrospektive utstillingen til den franske designeren Jean-Paul Gaultier på Palais de Tokyo, i Paris denne sommeren, har han et samarbeid på gang med teprodusenten Kusmi Tea. Han har rett og slett «kledd opp» to av temerkets klassikere, nemlig Prince Vladimir og Anastasia.

Ikke overraskende er det stripetemaet med et innslag av «tattoos» som er valgt, noe designeren ofte forbindes med. Både fordi han tilbake på 80-90-tallet brukte det ved flere anledninger i sine kolleksjoner, og gjerne ble avbildet i stripete plagg selv.

Men helt siden 70-tallet har han vært mest kjent for å være motens l’enfant terrible, med både overraskende og en smule provoserende kreasjoner i avant garde-stil. Den berømte puppekorsetten til Madonna, er et velkjent eksempel på Gaultiers verk. kusmi tea_anastasia_20 bags (119,-)

kusmi tea_prince vladimir_20 bags (119,-)kusmi tea_anastasia_250g (249,-)kusmi tea_prince vladimir_125g (169,-)Foto: Produsenten

 

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s