En liten oppdatering og inspirasjonssnutt!

Joda, jeg lever! Har bare gått litt i ett den siste tiden, noe bloggen dessverre har lidd under. De siste ukene har jeg nemlig jobbet med teateroppsetningen Aristokattene med Opal Amatørteaterlag. 13 forestillinger i Kolben Kulturhus er nå historie, og livet kan gå tilbake til normalen igjen. Men for en opplevelse det har vært! Min rolle har vært å ha ansvar for sminken, sammen med en gjeng utrolig bra damer. 33 jazzkatter, dollekatter, bøllekatter, rotter, hunder og gjess har blitt sminket før hver forestilling. Jammen kom vi ikke i mål til hver eneste forestilling også. Og jeg som aldri har sminket noen andre enn meg selv før!!! Virkelig en nyttig og lærerik opplevelse. Teatersminke er jo en egen greie, alt skal være veldig overdrevet, slik at det synes godt også på avstand. Jeg har tidligere jobbet som mote- og skjønnhetsansvarlig, både i MAG og ALT for damene. Så jeg har skrevet en del om makeup tidligere, men altså aldri våget å sminke andre. Denne erfaringen med teatersminke har imidlertid gitt mersmak, og nå vil jeg gjerne lære meg å sminke andre også. Faktisk skal jeg på kurs neste fredag, og det blir fryktelig spennende. Jeg gleder meg som et lite barn.

Der fikk du liten oppdatering og forklaring for hvorfor det har vært så stille her den siste tiden. Men når vi først er inne på dette med skuespill og teater, så tenkte jeg å legge med en inspirerende videosnutt fra Ellos. Den svenske skuespilleren Helena af Sandeberg (43) er det nye ansiktet utad, og her forteller hun litt av sin historie og hvor viktig klær er for en rolle, samtidig som hun viser frem sine favoritter i den nye vårkolleksjonen. Her er mange fine tips til enkle, men stilige hverdagsantrekk. Striper, jeans og hatt er viktige stikkord. Enjoy, bra damer! ❤

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bloggen, Bra dame!, Inspirasjon, Mote og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s