Dagens kupp!!!

hmprodDenne viscosebuksen fra H&M hadde ingen upris i utgangspunktet, men nå er den satt ned fra kr 249 til kr 174. Det er hva jeg vil kalle et realt kupp! Og tenk så fin den blir til sommeren!!! Blomster er som kjent et av sesongens heteste print, og er umulig ikke å bli glad og våryr av. Style den med en hvit skjorte, enten inni (som vist over) eller utenpå, eventuelt matche den med en løs og ledig strikkegenser. Love it! ❤hmprod-2(Foto: Produsenten)

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Mote, Shopping og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s