Ukens antrekk: Uke 2

hmprod-641060158_89_B

2058819800_6_1_1    26-47932-80-05_Bianco_1099NOK.jpg

Da er det på tide å starte opp den faste spalten, ukens antrekk, igjen. Det er så deilig med ny sesong, og jeg starter mykt med litt klassisk eleganse i sort, rødt og hvitt. Et stilfullt antrekk med en parisisk touch over seg. Vive la France! ❤

hmprod-6Stripete bluse fra H&M, kr 199.

Stripeeffekten! Striper går egentlig aldri av moten, og er en tidløs klassiker. Ikke minst har de en optisk effekt som vi kan like, nemlig at du blir smalere av dem. Vel og merke om du velger de som går nedover, og ikke bortover! En stripete bluse/skjorte er super sammen med jeans, skinnbukser, dressbukser og egentlig alle slags sorte bukser.

41060158_89_BRød ytterjakke fra Mango, kr 999.

Red, hot, chili, peppers! Den kjappeste måten å sette farge på en grå hverdag, er jo å velge en jakke i en knallfarge. Eller et annet plagg, for den saks skyld. Den knallrøde fargen har definitivt en positiv effekt både på ditt eget og andres humør. Og da kan du godt tone ned resten av antrekket, og spille på store kontraster som for eksempel sort og hvitt, slik at rødfargen kommer ekstra godt frem.

2058819800_6_1_1Slengbukse fra Zara, kr 559.

Sleng deg på! Altså, du kan like gjerne venne deg til det først som sist, slengbuksene kommer til å bli stort denne sesongen. Enten vi snakker i form av jeans, eller i andre varianter, slik som her. Etter mange sesonger med smale, ettersittende bukser, kommer både sleng og vide bukser til å bli et hett alternativ fremover.

26-47932-80-05_Bianco_1099NOK.jpgHvit og sort ankelboots fra Bianco, kr 1099.

Kutt ut! Ankelboots har vi sett i de fleste varianter de siste sesongene, og nå kommer en litt nettere og mer vårlig utgave, nemlig ankelboots med såkalte cut outs. Eller utklipte/åpne partier, på godt norsk. Med andre ord en litt mer luftigere, og ikke så kompakt variant, enn de heldekkende vi er vant til å se. Og ikke minst er de utrolig stilige å se på!

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s