Nyttårsforsettet jeg har tenkt å holde!

00f8d06c4d56d1dee6999979589762da

Dalai Lama er jammen en klok mann, og akkurat dette forsettet om å dra et sted jeg aldri har vært før, skal jeg klare å holde. I fjor dro jeg til Toscana og Leka, som kanskje noen av dere husker. I år stiller jeg foreløpig med åpne kort, og er veldig spent på å se hvor jeg havner!

Lev livet nå, bra damer!!! Og reis om du har muligheten til det. For litt påfyll, miljøforandring og inspirasjon. Det trenger ikke alltid være så langt. En roadtrip til et nytt sted kan holde i lange baner. Jeg sier som Nike alltid har sagt: Just do it!!! 😉

(Foto: Pinterest.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Ord for dagen og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s