Nyttårsforsettet jeg har tenkt å holde!

00f8d06c4d56d1dee6999979589762da

Dalai Lama er jammen en klok mann, og akkurat dette forsettet om å dra et sted jeg aldri har vært før, skal jeg klare å holde. I fjor dro jeg til Toscana og Leka, som kanskje noen av dere husker. I år stiller jeg foreløpig med åpne kort, og er veldig spent på å se hvor jeg havner!

Lev livet nå, bra damer!!! Og reis om du har muligheten til det. For litt påfyll, miljøforandring og inspirasjon. Det trenger ikke alltid være så langt. En roadtrip til et nytt sted kan holde i lange baner. Jeg sier som Nike alltid har sagt: Just do it!!! 😉

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s