Guide: Slik får du perfekte, røde lepper!

eb2e31956eb5a176c7272c5e9e8d8147

Som en oppfølging til saken i går om røde lepper, tenkte jeg å legge ut en guide til hvordan du får leppestiften til å sitte best mulig. Et hett tema i disse festlige førjulstider. Slik gjør i hvert fall jeg det:

1. Etter å ha tatt på fuktighetskrem og en eventuell foundation, pudrer jeg alltid lett over leppene og området rundt. For mye fukt kan fort få leppestiften til å skli utover. Og det vil man jo ikke!

2. I tillegg, om jeg tar meg tid til det, rammer jeg inn leppene med en lipliner. Dette for å sørge for at leppestiften holder seg der den skal. Jeg pleier ofte å fargelegge hele leppene med den også, slik at ikke bare streken rundt blir stående igjen når leppestiften forsvinner etter hvert.

3. Deretter legger jeg på leppestift. Egentlig er jeg veldig glad i de knallrøde, matte leppestiftene. Og favoritten så langt, er Ruby Woo fra Mac. Men problemet er at den gir meg veldig tørre lepper. Spesielt nå på vinteren, kan det være et stort problem. Da bruker jeg enten leppepomade, eller en annen leppestift med mer fukt i under. Akkurat nå bruker jeg L’Absolu Rouge, nr. 60, fra Lancôme under, og Ruby Woo oppå. En perfekt kombinasjon!

7bd95605ad3ffd1c28695ced89f6f89e31700cdd3412cb447c7a73e5b946fe5b

4. Deretter biter jeg mot et stykke papir. Dette for å fjerne overskuddet, og for å forhindre at jeg som har mye tenner, spesielt oppe, ikke skal ha leppestift på alle sammen når jeg smiler 😉

5. Når jeg skal på fest, pleier jeg ofte å legge på et ekstra lag, for så å bite mot papiret en gang til. Da pleier leppestiften å sitte ekstra lenge!!!

PS! Om du først bruker rød leppestift på fest, og ikke er vant til å bruke det, kan det være lurt å følge litt ekstra med på den. Det er ikke like lekkert med leppestift som forsvinner utover kvelden, slik at bare restene sitter igjen, eller at den sklir utover. Jeg pleier alltid å ha den med i veska, og fylle på utover kvelden ved behov. Vanligvis pleier noe å forsvinne når man spiser. Naturlig nok. Og da kan det være greit med en liten kontrollsjekk etterpå.

Røde lepper eller ikke, håper du får en fantastisk lørdag! ❤

(Foto: Pinterest.com)

 

2 kommentarer

    • Nei, det er kanskje ikke for alle, men i noen tilfeller gjelder det kanskje å finne den rette rødnyansen. Og så er det nok en vanesak også. Om man aldri bruker det, kan man fort føle seg som en klovn med! 😉

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s