Red, hot lips!!!

Nylig lanserte L’Oréal Paris konseptet Pure Reds. Tanken er at det finnes en rød leppestift for alle, bare du finner den rette nyansen. Inspirasjonen til kolleksjonen er hentet fra L’Oréals egne ambassadører, en miks av velkjente skuespillere og modeller. Så nå kan du altså få lepper som Blake Lively, Eva Longoria eller Julianne More, for å nevne noen. I samme slengen lanseres matchende, blanke neglelakker. Fra høyrødt til dyp vinrød. Her er noe for alle. Og det er vel unødvendig å si at jeg, som har brukt rød leppestift hver dag siden jeg var 18, er en stor fan av konseptet! 😉 ❤

All ambassadors42.2 Collection Exclusives By Blake Fond Blanc BD REVAJULIANNELeppestiftene koster kr 139. (Neglelakkene kr 59.)

(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s