Ut på tur! En onsdag i november.

Jeg tenkte jeg skulle dele litt mer av uken min. Her kommer noen bilder fra onsdagen:IMG_2602IMG_2601Onsdag morgen tok jeg toget til Lysaker. Og for en fin start på dagen!!! Det strålende været fra tirsdag hadde visst bestemt seg for å fortsette. For en lykke!

IMG_2611 IMG_2612

Vel fremme på hovedkontoret til L’Oréal, ble det myk start på dagen med blant annet yoghurt og kaffe.

IMG_2622

Anledningen var nemlig en presentasjon av det nye makeupmerket Urban Decay. Det vil si, merket er på ingen måte nytt, men det er helt nytt i Norge. Og nyheter liker vi!

IMG_2623

Dette minner jo mest om et maleskrin, og er jo på mange måter nettopp det det er! Og jeg gleder meg til å fortelle mer om det i et eget innlegg senere.

IMG_2649IMG_2638 IMG_2639IMG_2648

På vei hjemover senere på dagen, snublet jeg over disse vakre motivene. Frosten hadde kommet, og plutselig var visst vinteren her. Ikke min favoritt-årstid egentlig, men er jo umulig å ikke bli glad av dette! ❤

2 kommentarer

  1. Flotte naturbilder! 😉 Alle årstider har sin sjarm. 😀 Jeg venter i spenning på «malerskrinet»! Ser virkelig ut som noe jeg kunne trenge.;-)

    Liker

    • Tusen takk, så koselig at du synes det, Jorunn! 🙂 Jeg er helt enig med deg. Og prøver å finne litt hverdagsmagi uansett årstid eller værforhold. Ja, noen og en hver kunne trenge litt farger nå. Men håper det går bra med deg. Varme tanker og gode klemmer til deg! 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s