En drømmedag på jobb!

Som tidligere nevnt har det vært en svært hektisk jobbuke, så da tenkte jeg det kunne være fint å dele med dere hva jeg egentlig har holdt på med. På tirsdag hadde jeg en fantastisk shoot på Huk i nydelig november-sol. Så utrolig deilig å jobbe ute på en sånn dag. Her kommer noen behind-the-scenes-bilder:

IMG_2470   IMG_2474

Dette synet møtte oss! Et vakkert Huk som lå og badet i sol …

IMG_2487IMG_2485

Nydelige Cecilie fra Team var dagens modell. Men selv om det var sol, var det ganske kaldt, og modellen måtte hyppig pudre nesen for ikke å bli helt Rudolf-rød på den. Det var tross alt vårklær som skulle fotograferes.

IMG_2477  IMG_2497

Dagens team i aksjon! Fotograf Petter, modell Cecilie og meg på styling 😉

IMG_2540 IMG_2544

Ikke alltid like glamorøst å være modell. Cecilie hadde heldigvis med en varm boblekåpe, som kom godt med mellom opptakene.

IMG_2595IMG_2592

Selv benyttet jeg sjansen til å knipse noen naturbilder underveis. Med andre ord en drømmedag på jobb! ❤

2 kommentarer

  1. Skjønner godt at du trives med den jobben. Så herlig det må være å komme seg ut litt i løpet av dagen. Ellers også, at det skjer noe hver dag og ikke bare sitter ved den samme kontorpulten dag etter dag…

    Liker

    • Ja, Fru Tunheim, det er en veldig spennende jobb! 🙂 Så jeg er heldig. Men det er også veldig mye hard jobbing, som kanskje ikke alltid kommer like godt frem. Likevel, på dager som denne på tirsdag, er det bare så verdt det! Ønsker deg en nydelig søndag! Klem fra Vibeke 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s