Hello September!!!

b727627c2223ea7a24d1c4b29b83fce5

Oj, hva skjedde? Pluteselig var det helg igjen. Etter en uke med litt kladdete form og føre, er jeg nå tilbake igjen, og lover nye oppdateringer i helgen og den kommende uken.  Luften har helt klart forandret seg. Den har blitt skarpere, føles klarere, og jeg elsker det! Og snart ramler kastanjene ned. Hurra!!! Det er lykkefølelse for meg. Ønsker dere alle en nydelig helg, den første i september. Håper dere fyller den med noe som gjør dere glad! ❤

(Foto: Pinterest.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s