Endelig fredag!!!

Hu-hei!!! Så raskt denne uka har gått. But it’s good to be back!! Og siden det er fredda’n, må vi jo ha litt fredagsmoro. En jeg kjenner delte denne morsomme snutten på FB i dag, og den må jeg jo dele med dere. (Det vil si først får dere originalen, for dere som ikke har sett den, deretter kopien!!! ;-)) Happy fredag, folkens!! Håper dere får en nydelig helg med mye fint! ❤

(Video: youtube.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Video | Dette innlegget ble publisert i Humor, love it!, Musikk og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s