På jakt etter hverdagsmagi!

Jeg kan ikke alltid forklare hvorfor, men noen ganger får jeg bare dilla på ting. Og akkurat nå synes jeg (sen)sommergule kornåkre er noe av det vakreste som finnes. I dag bestemte jeg meg for å ta en liten roadtrip for å se om jeg kunne finne en. Jeg pleier ofte å kalle det chasing magic (på instagram), når jeg drar ut på fototurer for å jakte litt hverdagsmagi. For den finnes jo egentlig overalt, bare man titter godt nok. Jeg har alltid vært fascinert av strå, synes de er så vakre. Men er utrolig dårlig på kornslag, så var egentlig litt usikker på hva slags variant dette egentlig var. Et kjapt googlesøk ga meg svar: Havre! Burde jo egentlig husket det fra barneskolen, når jeg tenker meg om: Jeg er havren, jeg har bjeller på. Fler enn tyve, tror jeg på hvert strå… ❤

IMG_7015 IMG_6990 IMG_7013 IMG_7014

(Foto: Min iPhone)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s