Filmperle: Optimistene

I går så jeg en utrolig søt, fin og varm film!! Nemlig Optimistene. Dette er vel egentlig en slags dokumentar om et volleyball-lag fra Hamar, med damer i alderen fra 66 til 98 (!!) år! (Den har visst også gått som dokumentarserie på NRK i tre deler for ikke lenge siden). For en humørperle av en film, og for noen utrolig bra damer!!! Jeg ble både rørt og mektig imponert over disse damene, spesielt Goro på 98. Fikk umiddelbart lyst til å spille volleyball, ikke minst melde meg inn i en slik klubb når jeg blir eldre. Optimistene, ass! For en bra gjeng!!! Jeg lo høyt flere ganger. Kan anbefales!

_u5Gx59a759Us3oI9wxo1gwRZtoV2AwbE0WnoBwnc02wOptimistene-bilde-4Optimistene-bilde-1optimistene_0

 

 

2 kommentarer

  1. Jeg så dokumentaren på TV, fantastisk morsomt og inspirerende! Skikkelig bra damer, det der 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s