Ship o’hoi!!!

I dag er det jo selveste St. Hans! Og Kragerøjente som jeg egentlig er, har jeg savnet å feire denne dagen. Uansett hvilken dag denne falt på, var det alltid yrende liv ute på fjorden, og et stort St. Hansbål som ble tent kl 23. Etter at jeg flyttet til Oslo for noen år siden, .. ja… eh … nærmere bestemt 24 år siden. Hu hei, som tiden flyr!… har det liksom aldri blitt til at jeg har feiret denne dagen. Men akkurat i dag er jeg så utrolig heldig at de snille foto-gutta som jeg jobber sammen med på Egmont har invitert meg på seiltur! Oj, oj, som jeg gleder meg! Nå kaster vi snart loss, og reker og hvitvin står på programmet. Jeg gleder meg som en liten unge!!! Ønsker med dette dere alle en nydelig St. Hans, bra damer! Enten den feires eller ei.

c2c95a5ef6a6f2d25afbb8681f5b505e

HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/

(Foto: Pinterest.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Reise og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s