Klar for nye eventyr!!!

Å være impulsiv og plutselig gjøre ting som ikke er planlagt, er noe av det som gir meg et skikkelig kick. Det får meg til å føle meg levende! Og nå har jeg gjort det igjen. Jeg bare hoppet i det, og nå i dag leide jeg meg spontant et sommerhus på øya Leka i Nord-Trøndelag. Jeg har aldri vært der, men fristelsen ble for stor da interiørstylist og journalist Signe Schineller leide ut sommerhuset sitt. Jeg er stor fan av jobbene Signe gjør (du har kanskje sett henne på God Morgen, Norge!, Sinnasnekkeren eller Herlige hjem), og når jeg fikk se bildene fra dette nydelige sommerstedet, klarte jeg ikke å la være. Jeg bare gjorde det! Nå blir det jeg, meg og meg selv, bøker og kameraet mitt her en hel uke! Jeg gleder meg som et lite barn. Og det aller beste, det er bare en uke til jeg drar!!! 🙂

Signe har forresten egen interiørblogg under navnet Re:signert, som også er vel verdt et besøk! Du finner henne på www.resignert.no, eller på instagram under @resignert.

Her noen bilder av drømmestedet som jeg har lånt fra hjemmesiden hennes. Leka, her kommer jeg!!!

leka-sommer-2010-222DSC_3528DSC_7089 DSC_3245

(Foto: Signe Schineller/www.resignert.no)

Ble du inspirert til å leie dette stedet, kan du sjekke ut muligheten for det her: https://www.airbnb.no/rooms/3326784 Der finner du også flere flotte bilder av stedet.

Jeg gleder meg som et lite barn, og håper dere har lyst til å bli med meg ut på nye eventyr!!!

 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s