Hvordan står det til med busken?

017e0949bca28153190454c600c6fb51

Egentlig mener jeg at hver og en selv må få velge sin frisyre – der nede. Og hva man foretrekker bør være en privatsak. Men nå har jeg lest det opptil flere steder, så da må det jo være sant: 70-talls busken er på vei tilbake!! Vi snakker altså om den nyeste trenden innen intimbarbering, eller rett og slett fraværet av denne. Tidligere i år utstyrte American Apparel sine utstillingsdukker med ekstra buskevekster strategisk plassert, og kjente skuespillere som Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow heier visstnok begge på den naturlige trenden. Det komiske er at da Cameron var gjest i talkshowet til Graham Norton for et par år siden, fortalte hun rystet om en venninne som «lot det gro» der nede. Denne venninnen skulle i ettertid vise seg å være Gwyneth. Men nå har tydeligvis pipa fått en annen lyd. Nylig ga Cameron ut boken The Body Book, som blant annet handler om superstjernens tips til en gladere, sunnere og bedre (trent) hverdag, hvor hun jammen har dedikert et helt kapittel til bikinilinjen. Og konklusjonen hennes, og oppfordringen, er nettopp å la håret gro. Say no more …

7e87e73bd66836e214d40839e208bdf1

Partners in crime, som begge heier på 70-talls busken!

55202dac2a8f0ca7e9faa2b90db004fc

Utstillingsdukkene til American Apparel med hår – både her og der!

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s