Ny uke, nye muligheter!!

Da var det mandag igjen, og jeg håper dere som jeg har hatt en strålende 17.mai-helg. Min har vært ekstra fin, siden jeg hadde bursdag i går! (Hurra!!!) Dagen ble feiret med familie og gode venner, med kake, is, jordbær, bobler i glasset og såpebobler i luften. Hva mer kan man ønske seg? Det er altså grunnet til at det har vært litt stille her på bloggen. Men nå er jeg tilbake, og denne uken er det mye spennende på gang. Jeg kommer til å legge ut intervjuet fra da jeg møtte toppsjefen for Helena Rubinstein internasjonalt, samt diverse mote- og skjønnhetssaker. Så følg med, følg med i neste episode. Happy monday, alle sammen!! 🙂

700b67f24562891cd4feee1acdf4d267

(Foto: Pinterest.com)

2 kommentarer

  1. Graulerer så mye med overstått bursdag. Så bra at du koste deg med både bursdag og 17. mai i helgen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s