Film om moteikonet Grace Kelly!

Noen har sikkert fått det med seg allerede, men nå kommer altså snart filmen som er en hyllest til prinsesse Grace av Monaco. 23.mai har den Norgespremiere, og den 14. mai åpner den hele ballet under filmfestivalen i Cannes. Grace Kelly blir spilt av Nicole Kidman, og filmen er regissert av samme fyr som lagde den nydelige filmen om Edith Piaf, nemlig franske Olivier Dahan. Ryktene vil ha det at fyrstefamilien i Monaco tar avstand fra filmen, og har ingen planer om å stille på noen filmpremiere for å kaste glans. De mener visstnok at filmen fremstiller fyrst Rainer som kontrollerende og lite sympatisk, mens Grace på sin side blir glorifisert. Sant eller ikke sant, denne filmen må jo bare ses! Vi snakker selveste Grace Kelly, som gjennom sin eleganse og stil for alltid vil være et udødelig moteikon. Og jeg har STORE forventninger til kostymene og kjolene. Her kommer en liten smakebit fra filmen som på norsk heter Grace av Monaco:

(Video: Youtube.com)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s