Ny butikk med norsk design!

Det norske merket Epilogue by Eva Emanuelsen, som blir designet av nettopp Eva Emanuelsen, kan i år feire 10-års jubileum. Så hva passer vel da bedre enn å åpne sin egen flagship-store? Og det skjedde i går, i Hegdehaugsveien (med adresse Parkveien 25). I den nye butikken vil du, i tillegg til klær, også finne egendesignede sko, alt fra sandaler og sneakers til pumps. Med andre ord alt man trenger for et komplett antrekk. Eva vant i fjor Nåløyet-prisen for beste design, og stilen kjennetegnes ved å fokusere på god skredderkunst med rene, flotte linjer og snitt. Her noen eksempler fra årets vår/sommerkolleksjon:

IMG_9085 IMG_9385 IMG_9429 IMG_9310 IMG_9246 IMG_8998 IMG_9139IMG_9082IMG_9470

(Foto: Epiloguebyeva.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s