Italia, dag 6: Gråvær, blogging og mye god mat.

I går var det utrolig grått og trist her i Chianti-åsene og på Salvadonica. Med andre ord den perfekte dag til å blogge 😉 Skal jammen si det blir rått og kaldt her, og det har ikke helt den samme sjarmen som på en strålende solskinnsdag. Og jeg er jo så glad i ta bilder, men det blir svært begrenset når det bare regner. Så hva gjør man? Jo, man spiser deilig mat til frokost, blogger, leser, spiser fantastisk lunsj, blogger litt til, leser litt til, spiser nydelig middag og tar en tidlig kveld. Ikke veldig spennende, altså. Men jeg skal forsøke å få lastet opp bilder av den herlige maten, om ikke annet 😉 Og så vil jeg heller dele med dere den fantastiske opplevelsen jeg hadde i Firenze i dag!

Ciao, Bellas! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s