Skjønnhetstips: CC-cream fra Supergoop!

Flere som kjenner meg godt vet at dette er min store favoritt i sminkepungen. Faktisk er jeg helt avhenging av den. CC står for colour correcting, og det er nettopp det den gjør, korrigerer både rødnyanser og pigmentflekker i huden. Den kan best beskrives som en slags lett foundation, eller krem med farge. Den er delvis dekkende, uten at det ser ut som du har på deg en maske. Og det beste er at den er superdrøy i bruk! Aner ikke hvor lenge jeg har hatt min, men det begynner å bli ganske mange måneder. Og dette til tross for at jeg bruker den nesten hver eneste dag. I tillegg inneholder den solfaktor 35, noe som er perfekt utover nå. Den kommer i to nyanser: light to medium og medium to dark. Jeg bruker den lyseste. Har du ekstra tørr hud, bør du legge på et lag med fuktighetskrem under. Og for best mulig resultat, anbefaler jeg å påføre den med svamp. Den koster kr 260, og du kan kjøpe den gjennom heavenscent.no.

Supergoop-CC-cream-SPF-35-Light-to-Medium

 

4 kommentarer

  1. Har veldig lyst til å prøve den men er utsolgt på Heavenscent.. vet du om noe andre steder som selger den ? 🙂

    Liker

    • Hei Ingrid! Beklager, men det er liksom gjennom Heavenscent jeg har oppdaget den. Så har dessverre ikke oversikten over andre som selger den. Men jeg kom over et annet tips i dag. Vichy, som selges på apotekene, har visst en solkrem med litt farge for ansiktet, som kan være super nå i overgangen, hvor man fortsatt føler seg litt blek. Kanskje den kunne vært noe? Men har altså ikke testet den selv. Bare fått den anbefalt av dyktige fagfolk. Ha en fortsatt fin dag – og mai! Vibeke 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s