En utrolig rar, liten bok!

Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig er en snodig liten bok skrevet av Kim Hiorthøy. Bare ved tittelen var jeg jo solgt. Elsker titler som skiller seg ut og får meg til å trekke på smilebåndet. Og så ble jeg fryktelig nysgjerrig. Den lille boken består av korte og ultrakorte tekster, ca. en på hver side, som på underfundig vis forteller en liten historie, eller er et klipp fra en scene i et liv, om du vil. Det handler gjerne om relasjoner mellom mennesker, parforhold og hvor komplisert det kan være. Beskrevet på morsomt, merkelig og til tider absurd vis. Jeg likte den! Kanskje gjør du det også? Den koster kr 149, og kan bestilles fra Forlaget Oktober, oktober.no.

pocket

(Foto: Oktober.no)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Shopping og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s