Vårnyheter fra Essie!

Som tidligere nevnt, så har neglelakker for lengst blitt det nye tilbehøret. Noe som betyr at vi i stadig større grad bytter lakker etter hva vi har på oss. Litt slitsomt, men veldig gøy også. Jeg har tidligere skrevet om vårnyhetene fra Deborah Lippmann og CND. Nå har turen kommet til neglelakkguruen Essie og hennes trendlakker for sesongen. Den nye kolleksjonen spenner fra sarte pasteller i rosa og mint, via beige, til blåtoner og en herlig kirsebærrød. Den røde er forøvrig min nye favoritt. Style Hunter, heter den. Og den beige (som ser litt rosa ut på bildet under), ble brukt av modellene på catwalken under vårvisningen til Donna Karan i New York. Veiledende pris kr 139.

essie spring collection group

SLIK FÅR DU PERFEKT LAKKERTE NEGLER:

1. Bruk alltid neglelakkfjerner først, for å fjerne alt av gammel lakk og ta bort smuss som olje, fett eller rester etter for eksempel håndkrem. Du skal med andre ord aldri starte manikyren med å påføre håndkrem! Dette gjør bare at neglelakken sitter dårligere og kan legge seg i skjolder.

2. Start med å legge et lag med base coat eller underlakk, som vi sier på godt norsk. Det finnes forskjellige typer av underlakk. Og hovedformålet er å beskytte neglene fra misfarging når selve neglelakken legges, i tillegg til å pleie dem. Velg derfor en underlakk tilpasset ditt behov, enten problemet er sprø negler eller noe annet.

3. Legg deretter på et lag med neglelakk, og la det tørke i noen minutter. Pass på å ikke legge for tykt lag! Egentlig skal det holde med ett strøk i midten av neglen, og ett på hver side.

4. Påfør så et nytt lag. Og husk, ikke ta for mye neglelakk på kosten!

5. La det tørke i noen minutter, før du avslutter med en overlakk. Eller top coat, som den ofte kalles. Formålet med denne er å bevare lakken lenger og forsegle overflaten, slik at den blir sterkere og tåler mer. Noen overlakker skal også få de nylakkerte neglene til å tørke fortere. En fordel for deg som lever i tiden og forventer effektivitet! 😉

(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s