Fremhev dine beste sider!

Klær skaper folk – og bra damer!

Hele hemmeligheten ligger i å finne ut hva du kler, og hvilke snitt og fasonger som fremhever kroppen din på en best mulig måte. For det hjelper ikke om det er det aller hotteste for sesongen, så lenge det ikke sitter pent på. Eller om du bare føler deg utilpass og utkledd. Mye viktigere enn å følge trendene slavisk, er å finne en stil eller antrekk som du føler deg vel i, som er deg. Vi er alle forskjellige og unike på hver vår måte. Og det finnes ikke noe flottere enn kvinner som tør å kjøre sin egen stil.

Men lenge før vi kommer til klærne, så tenk godt gjennom dette: Hva er du mest fornøyd med med deg selv? Vi damer er veldig flinke til å fokusere på det vi IKKE liker. Som den flate rumpa, den rare nesen, de store lårene osv. Og enda verre, er vi i et parforhold er det fort gjort å nevne det for darlingen også: Huff, se på den store magen! Eller: Se hvor mye puppene mine har begynt å henge! Første bud er: SLUTT MED DET!! Mest sannsynlig har han aldri lagt merke til det en gang. Og er han en bra mann, så liker han deg akkurat som du er. Han valgte deg, husk det!

Jeg kom en gang i prat med en stylistkollega som fortalte at hun sammen med mannen sin hadde sett på et program på tv. Av alle ting var det en sekvens der som handlet om cellulitter, hvorpå mannen snudde seg mot henne og sa: Jeg er jammen glad du ikke har det! Og som hun sa: Jeg sa ingen ting, jeg, bare smilte. For selvfølgelig hadde hun det. Akkurat som alle oss andre. Men altså, slutt å snakke om dine mindre flatterende sider! Slutt å fokusere på det du er misfornøyd med! Begynn heller å tenke gjennom, hva er det med kroppen din som du er fornøyd med? Jeg har gjort flere damer «nye» gjennom årene, og jeg kan love deg, i starten er det bare det negative de ser. Eller det de ser på som problemområder som må skjules. Og ja, det kan man også lære seg. Men min erfaring er at alle har noe som bør fremheves. Jeg kan hjelpe deg litt på vei …

Ta en titt i speilet! Kan det tenkes at selv etter barnefødsler, så er du fortsatt smalere i livet? Vel, da er du heldig, og bør bruke det for alt det er verdt. Kjoler, jakker og topper som svinger inn i livet vil fint fremheve dette.

Er det slik at selv om du er litt stor oventil, så har du smale flotte ben? I så fall må du jo vise frem disse. Enten det er gjennom korte kjoler eller skjørt (og da mener jeg ikke vulgært kort), eller med ettersittende, smale jeans eller tightsliknende varianter. Med noen lekre sko med litt hæler på, blir bena enda lengre i tillegg.

Har du en flott, velformet byste? Vel, vis den frem! Det betyr ikke at du skal lete etter den dypeste utrigningen eller trangeste toppen, men finn en overdel som fremhever den på en fin måte. Mange med stor byste kler for eksempel omslagstopper og -kjoler veldig godt. Eller plagg som går inn rett under bysten, før den kanskje skrår utover igjen. Noe som også vil gi deg mer fasong, dersom du føler at du er ganske rett i overkroppen.

Har du fin rumpe? Ikke gjem den bort under digre strikkegensere! Velg topper og jakker som stopper litt over rumpen i stedet.

Fine armer kan enkelt vises frem med 3/4 ermer, eller plagg med ettersittende ermer. Leker armbånd vil også trekke oppmerksomheten hit.

Har du store lår, men fine legger? Velg noen lekre sko, som virkelig fremhever disse, og kjør på med skjørt og kjoler så du virkelig får vist dem frem!

Det aller beste du kan gjøre, er uansett å akseptere deg selv slik du er, og lære deg å gjøre det beste ut av det du har. Lettere sagt enn gjort, jeg vet. Men det er nok også en treningssak. Føler du deg vel, ser du også bra ut. For ikke å glemme:

You’re never fully dressed without a smile.

Martin Charnin

Eller som Yves Saint Laurent en gang sa det:

4ea16a08777629a9840323a8828a825e

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s