BRA DAMER! Uke 4: Anbjørg Sætre Håtun

2189043_haaccb8eb71b3454da4f6_v1340283804_647x

Er det en dame som fortjener å bli hyllet denne uken, så er det utvilsomt Anbjørg Sætre Håtun. I går kom den ufattelig triste beskjeden om at hun nå er død, bare 41 år gammel. Jeg kjente henne ikke personlig, men har flere ganger møtt henne og vært til stede på de samme arrangementene som henne. Opptil flere ganger har jeg betraktet henne på avstand og tenkt at den dama har en utrolig utstråling og livsglede. At hun er en som skiller seg ut i mengden, som lyser opp alt rundt seg. Både med sin fargerrike klesstil og væremåte. Hun og mannen, Jono El Grande,  har for meg alltid vært et utrolig spennende par, som utstrålte kjærlighet, glede og en helt fantastisk evne til å nyte det gode liv. Fargerik, smart og flott er ord jeg alltid har forbundet med Anbjørg. Og de siste årene også sterk, modig, tøff. Hun har gitt den lumske kreftsykdommen et ansikt utad. Hun valgte å by på seg selv, også når det ikke gikk så bra, og hun bød på seg selv helt til det siste. Nettopp på den måten vet jeg at hun ga utrolig mange mennesker nytt håp og styrke. Hun viste oss at det går an å mestre og leve med noe som er vondt og vanskelig, og at vi kan ta kontroll over det, blant annet ved å fokusere på det vi har som er bra. Ikke minst har hun vist oss at livet er til for å nytes. Hun kalte seg selv for selvutnevnt kjærlighetsgudinne, og var det noe hun var god på, var det å spre kjærlighet og glede. Nå er hun borte, men kjærligheten lever videre. Hvil i fred, kjære Anbjørg! Og til alle dere andre: Ta godt vare på hverandre! LEV NÅ!!!

(Foto: Livslystportalen.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s