Slutt på rynker?

I forrige uke kunne man på VG Nett lese at det nå vil være mulig å stoppe rynkene. Det høres jo nesten for godt ut til å være sant. Men utsagnet bunner i en ny studie utført ved Newcastle University, hvor de nå skal ha funnet en ny type antioksidant ved navn Tiron. Ifølge den nye oppdagelsen skal antioksidanten kunne beskytte huden mot rynker, solskading og aldring som følge av UVA-stråling. Foreløpig har ikke Tiron blitt testet på mennesker, så det er litt for tidlig å si om vi faktisk kan dra nytte av dette. (Les hele artikkelen her!)

Men at antioksidanter er bra for oss, er det ingen tvil om. Og den enkleste måten å få i seg det på, er via blåbær, som er fulle av nettopp dette. Kanskje på tide å lage seg en blåbærsmoothie?

bare-blabaer-smoothie176

2 dl frosne blåbær

1 stk banan

2 dl fruktyoghurt med blåbær

2 dl melk

(Bilde og oppskrift: frukt.no)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Skjønnhet og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s