Dette bør du se etter på salg!

Er lommeboken en tanke slunken etter julens gaveshopping og nyttårsaften? Dersom det likevel rykker litt i shoppegenet, kan det være lurt å tenke godt gjennom hva du kjøper. Og det aller beste er jo å gjøre kupp på salg. Derfor bør du se etter disse tingene:

En hvit skjorte.

FilippaK_Capsule_AW13_Tuxedo_Blouse_11118621_SEK1300_NOK1300 (1)

Skjorte fra Filippa K, kr 1300 (full pris).

Dette er en evig klassiker som aldri går av moten. Rett og slett fordi du kan style den på så utrolig mange måter. For en litt ledigere stil, kan skjorten kneppes opp litt i halsen, gjerne i kombinasjon med et stilig skjerf. Skal du på fest, kan du henge et stort statementsmykke utenpå for en mer pyntet versjon. Men en hvit skjorte er også stilig og elegant i kombinasjon med jeans, boots og en kort jakke utenpå. Hva slags materiale jakken er laget av, avgjør hvordan stilen blir. En bouclejakke er super til hverdagspynting. En blazerjakke gjør antrekket litt mer formelt og strammere. En skinnjakke rocker det hele litt opp, og en strikkejakke gjør det litt mykere igjen. Du bestemmer!

En todelt dress.

Inwear_Billa._1499NOK_C50917005_050_mainC50917005_M02_main.jpgInwear_Kinsa_999NOK_C51577003_050_main.jpg

Dressjakke kr 1499 og bukse kr 899, begge fra InWear (full pris).

Et genialt utgangspunkt for mange nye antrekk. Du har et helt antrekk i seg selv i en dress, og så velger du bare om du vil dresse den ned eller opp med tilbehør og valg av topp inni. En hvit skjorte gjør dressen formell, en bluse gjør den mer feminin, en polo gjør dressen mer hverdagslig, og det samme med en enkel topp/singlet. Men det beste med en velsydd dress, er at du kan bruke delene hver for seg. En dressbukse kan brukes i kombinasjon med en litt fin strikkegenser om du vil være litt hverdagsfin. Og en dressjakke kan du bruke utenpå nesten alt, fra en kjole til skjørt eller i kombinasjon med jeans, for et supert jobbantrekk.

Boots.

Aldo_civin_93_rg_1299NOK.jpg

Boots fra Aldo, kr 1299 (full pris).

Vi har hatt dilla på ankelboots en god stund nå, og det er ingen ting som tyder på at trenden med klassiske ankelboots gir seg med det første. De kan dessuten brukes til det aller meste, litt avhengig av fasongen, men et par litt pene ankelboots er like fine til kjoler og skjørt som til bukser. Gå gjerne for noen i en holdbar farge som sort, brunt, mørkeblått eller et par ganske lyse.

Skjørt.

Baum AW13 Skirt 1299 NOKBZR_AW13_25680Z6772 2599SEK

Blyantskjørt fra Baum & Pferdgarten, kr 1299, og skinnskjørt fra BZR, kr 2599 (begge full pris).

Kjøper du et smalt, såkalt blyantskjørt, har du et skjørt som du kan ta frem igjen år etter år. Og har du avventet litt med å kjøpe deg et skinnskjørt, er kanskje tiden inne nå. Skinn er jo et ganske dyrt materiale, så da må du ofte litt opp i pris om du ønsker ekte vare. Nettopp derfor er det en smart ting å se etter på salg! Er du så heldig å finne et på halv pris eller mer, har du gjort en bra investering.

Jeans.

PS14_2ND_DAY_21417243280_NOK900_SEK900

Jeans fra Day, kr 900 (full pris).

En jeans er et supert utgangspunkt for mange antrekk, og den har for lengst blitt et stuerent plagg som du også kan bruke til fest. Det kommer bare an på hvordan du velger å style den. I kombinasjon med noen lekre ankelboots eller stilhetthæler, får den fort et mer pyntet preg. Legger du så til en gulljakke eller paljettopp, er du klar for de fleste festlige anledninger. Så sant du ikke skal på en stivpyntet middag eller tilsvarende, da. Synes du at noen merker har litt stiv pris på jeansene sine, er det kanskje nettopp det du skal titte etter på salg. Hele hemmeligheten med et godt jeanskjøp er dog at den sitter godt. Gjør den ikke det, hjelper det ikke at den er billig!

Vesker.

cq5dam_web_318_371

Partyveske fra H&M, kr 199 (full pris).

Det beste tidspunktet for å lete etter partytilbehør på salg, er sannsynligvis akkurat nå. Dersom butikkene sitter inne med ekstra festtilbehør etter jul og nyttår, er sjansen stor for at det ryker ut på salg i januar. Går du for en liten pynteveske i sølv, gull eller sort, har du en veske du kan ta fram igjen og igjen. Går du derimot og drømmer om en designerveske, kan du være lurt å sjekke om disse kommer på salg. For hvis de gjør det, kan det være penger å spare. Dersom prisen er ganske stiv i utgangspunktet, øker sjansen for å gjøre et skikkelig kupp i takt med salgsprosenten!

Skjerf.

Becksondergaard_62040_E-Supersize Nova_Darkest Green_699NOK.jpg

Skjerf fra Becksøndergaard, kr 699 (full pris).

Et stort skjerf er både dekorativt og praktisk for å holde varmen. Synes du at 700 kroner er litt mye å betale for et skjerf, er det kanskje nettopp det du skal se etter om er på salg. Det samme gjelder statementsmykker, armbånd, øredobber og ringer. Jo mer tidløse i formen, jo mer får du bruk for dem siden. Med mindre du gjør et skikkelig kupp, og dermed har lyst til å prøve deg på noe helt nytt. Da har du muligheten nå!

PS! Alle plaggene i saken er hentet fra høst/vinterkolleksjonen til de forskjellige merkene, og er derfor ment som eksempler på hva som kan være på salg akkurat nå. Men det kan også bety at butikkene er utsolgt for dette for lengst. Plaggene er først og fremst ment som eksempler på hva du bør se etter på salg. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s