Nytt år, nye muligheter, del II.

Det ligger jo litt i kortene. Et nytt år og en ny start betyr for mange å sette seg nye mål. Andre mener at nyttårsforsetter bare er tull og til for å brytes. Selv synes jeg det er helt topp å sette seg noen mål for det nye året. Så her kommer mine.

I 2014 skal jeg:

– reise mer! Gjerne til et sted jeg aldri har vært før. Er det noe som virkelig gir meg inspirasjon og glede er det å oppdage nye steder. Helst i kombinasjon med god mat, godt drikke og besøk til ett og annet galleri. Øverst på ønskelisten står New York. Noen ganger føler jeg meg som den eneste som ikke har vært der. Deretter kommer spennende steder som Island, Roma og Tokyo. Om det blir i år eller et annet år, får tiden vise. Det er om ikke annet deilig å drømme seg bort litt.

7d6ef7cd13e916861e695028fe1bae08

– trene mer! Et mål som ganske enkelt burde la seg oppfylle, siden jeg alltid har vært helt elendig på nettopp det. Jeg føler sterkt på at kroppen min ikke er bygd for jogging. Men jeg begynner å få øynene opp for andre treningsformer, slik som yoga og styrketrening. Superform, here I come! Vel, det er jo lov å håpe … Og alt er bedre enn ingenting!

6e78903c1b49aab4af2682a67837f269

– utforske og lage nye matretter! Jeg synes egentlig det er gøy å lage mat, men går ofte i den fella at det blir litt vel enkle og kjappe løsninger i hverdagen. Så ett av målene må bli å bli mer kreativ i matveien, også i hverdagen. Sunnhet er heller ikke så dumt å sette på agendaen. Jeg lever i den gode tro at så lenge man benytter seg av gode råvarer i kombinasjon med varierte og gode grønnsaker, har man kommet et godt stykke på vei. Dessuten er det jo så mange sunne juicer man kan lage, som faktisk smaker utrolig godt. Blender har jeg jo allerede …

Various fruit smoothies isolated on white background

– bli rausere! Det har jo blitt så IN å være raus. Noe jeg synes er en veldig god ting!Kathrine Aspaas ga allerede i 2012 ut boken Raushetens tid, og nylig åpnet rause mennesker hjemmene sine slik at mange som ellers ville ha sittet alene på julaften, fikk noen å være sammen med. Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke alltid er like flink til å være raus, selv om jeg veldig gjerne vil være det. Men det er aldri for sent å bli flinkere på nettopp dette. I 2014 skal jeg prøve å bli rausere mot mine nærmeste, og andre som dukker opp på min vei.

Raushetenstid2

– skape noe nytt! Siden jeg nå en gang er av det kreative slaget, synes jeg det er gøy å skape ting. Enten det er å skrive en artikkel, ta bilder eller gjøre noe jeg aldri har gjort før. Kanskje denne bloggen blir det jeg skal skape i 2014, kanskje blir det en utstilling av noe slag, eller nye, spennende saker for magasiner jeg aldri har jobbet med før? Uansett så føler jeg på meg at det nye året har mye spennnede på lur.

86ac93b8fd3c1a3d9e2e8e9f597cd2d3

Det var litt om mine tanker og mål for det nye året. Hva er dine mål og drømmer? Hvorfor ikke skrive dem ned, lage en liten liste, for så om nøyaktig et år å ta den fram igjen? Noen klarer du sikkert å gjennomføre, og de du eventuelt ikke oppnådde kan du jo alltids overføre til 2015. Heia nytt år med nye muligheter!!

(Foto: Pinterest.com, Google.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s