Kreative servietter!

Jeg innser at jeg ikke er pur ung lenger, når jeg frustrerer meg over det vanvittig dårlige utvalget av servietter som finnes. Mange mønster er så vanvittig kjedelige! Jeg vil ha noe med humor, eller i hvert fall noe som er fint å se på. Gjerne med en annerledes vri. Med litt research på nett er det bare å slå fast at det finnes utrolig mye stygt. Men jeg kom i hvert fall over disse!76824_Bloomingville_Servietter_Welcome_1

20510_Bloomingville_Serviett_Calories__1

14272_Serviett_New_York_1

60557135b63d5fc81d0c2b755883fe04-image

ViewImage

serivett_

uten navn

Serviettene fant jeg på Hviit.no, Humminbirdinterior.com, Moolo.no og H&M.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s