All I want for Christmas …

Jeg vet ikke hvor interessant det er for andre enn mine nærmeste hva jeg ønsker meg til jul, men kanskje du kan bruke dette som en inspirasjonsliste? Det vil si, om du som jeg ennå ikke er ferdig med alle julegavene og begynner å få litt dårlig tid. For å si det sånn, jeg kjøpte den aller første julegaven i går. Jammen godt det fortsatt er 11 dager igjen …

_LK-aktuelt-stor

Lotusmønsteret som opprinnelig ble designet av Arne Clausen på 60-tallet, har nå blitt relansert i en egen kolleksjon fra Lucie Kaas. Disse skålene koster fra kr 159 til kr 425 hos bonordisk.no , men kan også kjøpes flere andre steder. Jeg er stor fan av litt retroinspirert interiør, og synes mønsteret og de fine fargene er helt fantastiske!

zoom

Dette enkle, men superfine sølvarmbåndet med et lite peace-tegn på, er blant mine absolutte favoritter fra Efva Attling. Smykkekunstneren har alltid en symbolikk og budskap i smykkene sine, noe jeg liker veldig godt. Armbåndet kjøpte jeg opprinnelig i 40-årsgave til meg selv, og det hang på armen min konstant, helt til jeg var så uheldig å miste det. Smykket koster kr 600 og kan kjøpes her.

ring_

Og når jeg først er inne på Efva Attling, så lager hun også kjempefine smykker til menn. Mange mener at smykker og menn ikke hører sammen, og jeg er vel ikke superfan av det selv, skal jeg være helt ærlig. Men enkelte ting, slik som denne grove sølvringen, synes jeg absolutt passer på en barsk mann. Wild at Heart heter den, og da jeg var så heldig å intervjue Efva Attling ifjor, kunne hun avsløre at hun hadde sendt en slik ring til Johnny Depp i gave. For som hun sa selv «han synes jeg er veldig wild at heart». Noen vil nok også gjenkjenne navnet som en film av David Lynch. Og det stemmer. Efva Attling bruker ofte velkjente sitater, begreper, film- eller musikktitler i sine smykker. Wild at Heart-ringen koster kr 2000 og kan kjøpes her.

candle_CORIANDRE_large

Duftlys er jo så IN for tiden, og er en perfekte vertinne- eller venninnegave. Personlig synes jeg at om duften blir for tung eller søtlig, kan det fort bli for mye av det gode, derfor gjelder det å finne den rette. Jeg synes denne med en duft av koriander høres veldig spennende ut. Duftlysene fra Diptyque er dessuten svært delikate å se på, og pynter bra opp i seg selv. Prisen er kr 250 for små og kr 450 for store, og kan blant annet kjøpes hos Heaven Scent,  i butikk og på nett.

51t55T9cW6L

Denne fotoboken kom egentlig ut i 2012, men står definitivt på årets ønskeliste. Boken inneholder bilder tatt av Linda McCartney, og beviser at hun definitivt var mye mer enn bare kona til Beatles-Paul. Faktisk var det slik de møttes i 1967, da Linda dro til London for å dokumentere og fotografere «the swinging sixties». Da hadde hun allerede skaffet seg et navn som rockefotograf i USA, og i løpet av sin fotokarriere portretterte hun legendariske band og artister som Rolling Stones, Eric Clapton, The Doors, Jimi Hendrix, Bob Dylan og Janis Joplin, for å nevne noen. Boken koster kr 307 og kan kjøpes hos Tanum.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s