Pretty in Pink?

Jeg har tidligere nevnt mitt noe anstrengte forhold til rosa. Fargen er liksom ikke helt meg. Men jo mer rosa jeg ser (nesten overalt om dagen), jo mer begynner jeg å like den. I hvert fall hvis antrekket styles med en edge. Her kommer derfor noen enkle tips til hvordan du kan gjøre nettopp det.

Slik styler du med rosa, uten at det blir for sukkersøtt.

RØDT OG ROSA

Vi snakker utvilsomt sesongens heteste kombo. Rødt og rosa passer egentlig ikke sammen, det er jo noe alle vet. Eller? En rekke designere og stylister synes i hvert fall at det er helt topp å flørte med nettopp denne fargekombinasjonen om dagen. Og plutselig begynner du kanskje å like den du også. Det gjelder bare å finne den rette rosa- og rødtonen. Et godt tips er å velge nyanser som begge har en del blått i seg, og som dermed er kalde, som en slags fellesnevner. Da går det het fint. Jeg lover deg!

2429681600_2_1_12234677600_1_1_15039023600_2_3_12445675600_1_1_1

Forskjellige kombinasjoner av rødt og rosa. (Foto: Zara.no)

BEIGE OG ROSA

Synes du det forrige stylingtipset ble i frekkeste laget? Da ligger det neste kanskje mer i din gate, nemlig å tone ned en rosa bukse med en beige hverdagsskjorte. Velger du en litt maskulin skjorte, spiller du på kontraster og veier opp for «babe-effekten» som en rosa bukse kan ha. Det samme gjelder selvsagt også den andre veien. Har du en søt og feminin rosa topp, blir antrekket straks litt røffere med beige chinosbukser, shorts eller et khakiskjørt til.

2017may_wlwl_img5

Avslappet hverdagsantrekk som balanserer det feminine og maskuline. (Foto: J. Crew)

SNEAKERS TIL KJOLEN

Et annet punkt som kjapt bryter med det sukkersøte, er å kjøre sneakers til den rosa og romantiske sommerkjolen. Uttrykket blir umiddelbart mer rocka og lekent, og plutselig kan du bruke finkjolen også til hverdags. Vinn-vinn med andre ord! Sleng gjerne en jeansjakke utenpå for å komplettere looken.

b-3.jpeg

Hvite sneakers til den rosa kjolen. (Foto: Ellos.no)

COLLEGEGENSER OG SKJØRT

Har du et rosa rysjeskjørt hengende i skapet, som du aldri bruker fordi det blir for søtt? Prøv med en collegegenser eller avslappet strikkegenser til. Mer hverdagslig blir det ikke, og jeg kan love deg at skjørtet ikke ser like sukkersøtt ut. Match gjerne med et par sneakers for å kjøre stilen helt ut.

hmprod.jpeg

Rysjeskjørtet ble plutselig ikke så uskyldig lenger. (Foto: H&M)

T-SKJORTE UTENPÅ SKJORTA

Enten du har et rosa skjørt eller bukse som trenger å rockes opp, kan du bruke en hvit skjorte med t-skjorta over. Et tips er selvsagt at skjorta bør være ganske slim i modellen, og t-skjorta litt romslig, for at du ikke skal se ut som en stappa pølse. Bruk gjerne en t-skjorte med print eller budskap på, for å undertreke et rocka uttrykk. Dette blir en slags preppy-goes-rock’n-roll-look. Sneakers hører selvsagt til.

2017may_wlwl_img6.jpeg

En uventet kombinasjon som liver opp både antrekket og dagen! (Foto: J. Crew)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s