De ølglade damers klubb!

Ikke så rent sjelden ligger danskene et par hakk foran oss, i hvert fall når det kommer til å plukke opp nye trender og konsepter i tiden. Noe de De ølglade damers klub er et godt eksempel på. Det ligger jo i navnet hva det er, nemlig en klubb for damer som elsker øl – og som ikke er redd for å innrømme det.

MG_7995-1024x1024MG_8150

Gründerne Christine Camilla Danielsen og Michala Baden.

Dette med øl, forkjellige merker og mikrobryggerier har jo tatt helt av. Nå finnes det definitivt en øl for enhver smak. Og det er ikke lenger slik at det bare er gutta som drikker øl. Noe damene bak den Københavnbaserte klubben, Christine og Michala, forlengst har fått med seg. De deler begge lidenskapen for øl – både gjennom jobbene sine, men også privat.

DSC_6028-1024x1024DSC_6004-1024x1024DSC_6112-1024x1024DSC_6080-1024x1024

Venninnekvelder med øl som tema.

Målet de har satt seg er å endre kvinners holdning til øl, utvide horisonten og pirre nygjerrigheten til å teste ut forskjellige typer øl, både alene eller i kombinasjon med mat. Øl og smørbrød, øl-cocktails, øl og østers og økologi-kveld med øko-øl er bare noen av ideene de har til events. Meningen er å inspirere til en ny måte å arrangere venninnekvelder på – med godt selskap, øl og god mat.

Tommelen opp for bra damer og kult konsept! ❤

Hvis du vil, kan du lese mer om De ølglade damers klub her. De har også egen Facebook-side, og du kan finner dem på instagram under @deolgladedamersklub.

(Foto: De ølglade Damers Klub/www.deolglade.dk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s