Mote med mening – Efva Attling!

Den svenske smykkekunstneren Efva Attling er en utrolig bra dame, som jeg har hatt gleden av å møte ved flere anledninger. Faktisk gjorde jeg et portrettintervju med henne, da jeg jobbet i magasinet Alt for damene. Efva har de siste årene gjort stor suksess med sine smykker, som det både ligger mening og symbolikk bak. For en stund siden inngikk hun et samarbeid med norske Røde Kors om å lage smykket Take no shit!. Selve smykket er formet som en hestesko, som jo symboliserer lykke, og tanken bak er at smykket skal signalisere mot og styrke til å stå opp for seg selv. Salgsinntektene går uavkortet til Kors på halsen, Røde Kors’ samtaletilbud for barn og unge. Take no shit! kommer både som halssmykke og armbånd i sølv og gull. Kanskje tips til julegave til noen du er glad i? Det står i hvert fall på min ønskeliste.

Efva_Attling_TakeNoShit_Pendant_Bracelet_750NOKSølvarmbåndet Take no shit! fra Efva Attling, kr 750.

(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s