Nathalie Croquet = bra dame!!

Har du noen gang lurt på hvordan de store reklamekampanjene ville sett ut med vanlige mennesker? Det lurte den franske motejournalisten og stylisten Nathalie Croquet på også. Sammen med fotograf Daniel Schweizer, brukte hun to måneder på å gjenskape kjente kampanjer for kjente merker som Lancôme, Givenchy, Lanvin, Acne, Isabel Marant med flere. I de opprinnelige reklamebildene finner vi kjente ansikter og modeller som Kate Moss, Gisele Bündchen og Penelope Cruz for å nevne noen. Men som modell til dette prosjektet, brukte hun like godt seg selv. Dette er virkelig noe av det morsomste jeg har sett på lenge. For en kul og bra dame!!! ❤ fashion-photography-parody-spoof-nathalie-croquet-9 o-NATHALIE-CROQUET-900-1 o-NATHALIE-CROQUET-900-3 o-NATHALIE-CROQUET-900-10o-NATHALIE-CROQUET-900-4 o-NATHALIE-CROQUET-900-2 o-NATHALIE-CROQUET-900-6 o-NATHALIE-CROQUET-900-7 o-NATHALIE-CROQUET-900-8 o-NATHALIE-CROQUET-900-9 o-NATHALIE-CROQUET-900 (Foto: Daniel Schweizer og er hentet fra denne saken i Huffington Post.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s