Happy St. Hans!!!

I dag er det jo selveste Sankthansaften!!! Som opprinnelig Kragerø-jente, har jeg mange gode minner fra nettopp denne kvelden. Der pleide man å tenne bål på den bittelille holmen som heter Midtfjordskjær, og så sirklet båtene rundt. Utrolig koselig, og noe jeg savner veldig. Jeg har liksom ikke fulgt opp denne tradisjonen etter at jeg flyttet til Oslo-området. Men i kveld er kanskje starten på en ny tradisjon? I hvert fall har jeg planer om å ta med han jeg liker så godt, en engangsgrill, deilig grillmat og salat, samt noe godt å drikke, for å sjekke ut opplegget ved Hvervenbukta. I følge ryktene vil det også bli gratiskonsert med blant annet Ompakara. Dette lover veldig bra! Så hvor enn du er i verden, eller hva du gjør i kveld, ha en nydelig St. Hans!!! Eventuelt bli med til Hvervenbukta! ❤

2dc3d551b999fba3cbc06ab0c7727dc5

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

2 svar til Happy St. Hans!!!

 1. GlamGirl sier:

  Hei! Bra blogg – mannen og jeg feiret Sankthans i parken i nabolaget siden det var utrygt for regn. Hurra for alle Oslos parker!

  Liker

  • BRA DAMER! sier:

   Hei du! Tusen takk, så koselig å høre!! 🙂 Har vært litt lite oppdateringer på bloggen i det siste, men det har jeg store planer om å gjøre noe med nå. Ha en nydelig sommer! Og ja, hurra for alle fine parker rundt forbi! 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s