Jeg ønsker meg april ….

ec0368e7e4353284ed20976a520543aa-1

 

God mandags-tirsdag, alle sammen! ❤

Jeg skal gjerne innrømme at det var litt tøft å begynne på’n igjen i dag. Men de gode nyhetene er jo at det er en kort arbeidsuke, og dermed en myk start. Håper du har hatt en nydelig påskeferie, hvor enn du har tilbragt den. Selv tok jeg en liten tur til Kragerø, min hjemby, for litt avslapning, god mat og familiehygge.

Og plutselig var det jo et godt stykke uti april allerede! Hei, hvor fort tiden går. April er jo på mange måter den aller første vårmåneden, og jeg krysser fingrene for at det blir en bra en. Jeg er i hvert fall sulten på nye opplevelser, lange turer utendørs og andre sprell. Og krysser fingrene for at april blir den beste måneden så langt i år!

Ville bare si det. Vi hørs! Plutselig!!! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s