Trendspotting: Flower power for voksne!

Jeg har registrert at dette med fargelegging for voksne brer om seg som ild i tørt gress. Og må innrømme at jeg blir inspirert til å prøve selv. Det selges altså flotte bøker med avanserte motiver som er beregnet på voksne, som trenger en aldri så liten timeout. For det er jo noe utrolig fascinerende ved å observere hvordan mønsteret forandrer seg underveis, alt etter hva slags farger du velger. Så i stedet for å kjøpe ekskusive tegnebøker, tenkte jeg å gi deg noen motiver her, som jeg har funnet på Pinterest.com. Da trenger du bare å klikke på bildet – og printe det ut! Perfekt for deg som trenger en liten timeout fra en hektisk hverdag.

Og siden det nærmer seg påske med stormskritt, legger jeg ved noen påskemotiver til slutt. Med forskjellige vanskelighetsgrader. For dette er utvilsomt en fin aktivitet å gjøre sammen med yngre familiemedlemmer også.

Dette er vel det som må kalles ekte flower power? Lykke til! ❤ 5af22cd19e8f43bf6622443683acc7e54393e5c5b15ff91031097ce7d61fb1a7 aaab132b251393fafce819d7b59fa0affloral-shoe-coloring-page-printafdc61e126d70b96fe874a04a0daf313 50f885855e232b1feca3ceba38df04e0 e02292c4a588efddaf84fa54a49fe061

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Trendspotting: Flower power for voksne!

 1. Karin Olsen sier:

  Kjempeflott, Vibeke 🙂 Jeg elsker å tegne og fargelegge. Jeg visste ikke at det var noe sånt for voksne, takk for tipset 🙂 Passer på å ønske deg god påske også 🙂

  Lik

  • BRA DAMER! sier:

   Så gøy, Karin!! 🙂 Nå er det bare å sette i gang!! Riktig god påske til deg også! Vi krysser fingrene for sol og masse fint vær! God klem 🙂

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s