Velkommen Mars!

60284a3149269fde8c48084c9e4c8ec1

Hei Mars!

Velkommen!!! Men hva er greia med det hvite som daler ned utenfor vinduet mitt i dag? Ikke så mye som minner om vårstemning akkurat. Men heldigvis går det den rette veien. Dagene har blitt lengre og lysere, og snart er det påske og april. Mye å glede seg over med andre ord.

Håper du har en nydelig helg, hvor enn du er i verden, og at du fyller den med noe fint. Neste uke (kanskje allerede i kveld), er jeg tilbake med nye blogginnlegg igjen. Ville bare titte innom for å si hei!

Nyt søndagen, bra damer (og menn)! ❤

(Sitat: Pinterest.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bloggen og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s